• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Rólunk

Bilincstechnik Nagykereskedés 1994-től, mint egyéni vállalkozás, 2014-tól már 5 fővel, megemelt raktárkészlettel, versenyképes árakkal áll az Önök rendelkezésére.

Üzletpolitikánknak megfelelően magyar és külföldi gyártóktól csak megfelelő minőségtanúsítás mellett szerezzük be az általunk forgalmazott termékeket, esetenként jelentős mennyiségben. Az így megszerzett és kialkudott árat szerény árrés alkalmazásával szállítjuk Önnek, hogy versenyképessége megmaradjon.

Munkánkkal sikerült elérnünk, hogy 2007 végére kereskedő partnereink száma 300 fölé emelkedett. Több, mint 10 kereskedelmi egységben saját polcainkat a jellemző árukészletünkből folyamatosan töltjük, ill. kb. 1000 csomagot küldünk évente.

Az árukészlet megóvása, valamint a pontos kiszolgálás érdekében 2005-től megrendelés alapján, a raktárunkban előkészített és ellenőrzött szállítási egységdobozokban szállítunk, és központilag számlázunk.

Az általunk szervezett járathoz csatlakozó megrendelése minden esetben az Ön részére költségmentes. Egyéb esetekben postai normál, ill. üzleti csomagban szállítunk. A csomag költségét nettó 50.000 Ft megrendelés felett átvállaljuk, alatta kiszámlázzuk.

Tisztelettel:      A Bilincstechnik csapata

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..