• 0
    Az Ön kosara
    A kosár üres.

Vásárlási és kiszállítási feltételek

Rendelését leadhatja webáruházunkban, e-mail-ben, telefonon vagy faxon is. A raktáron lévő termékeket általában még aznap összekészítjük.

Rendelését leadhatja webáruházunkban, e-mail-ben és telefonon is. A raktáron lévő termékeket általában még aznap összekészítjük.

Választhat, hogy megrendelését futárszolgálattal, személyes átvétellel kéri vagy kiszállítást kér.

Személyes átvételre a Bilincstechnik telephelyén van lehetősége.

Amennyiben futárszolgálattal kéri megrendelését, úgy azt a GLS, mint üzleti csomagot szállítja a megadott címre. Az üzleti csomagok 1 napos időgarantáltsága 99%-ig teljesül. A GLS általában 14:00-kor viszi el tőlünk az összekészített, felcímkézett csomagokat.

Megrendelése nettó 50.000.- -tól díjmentes. Saját szervezésű kiszállítás esetén nincs 50.000.- -os értékhatár és nincs minimumhoz kötve a megrendelés teljesítése.

Amennyiben ipari törlőruhát rendel futárszolgálattal, arra minden esetben felszámoljuk a szállítási költséget!

Vállalkozásunk működtet rendszeres kiszállító járatokat, melyekkel az ország nagyobb részére tudunk személyesen szállítani. a kiszállítás szervezése a tapasztalatok és a vevői igények alapján történik. 

Cégünk jövedéki engedélyes nagykereskedő, de jövedéki termékeket kizárólag kereskedelmi bolttal és ahhoz tartozó érvényes működési engedéllyel rendelkező viszonteladók számára értékesíthetünk. Végfelhasználóknak nem. Az első jövedékis rendeléskor szükségünk lesz a bolt működési engedélyének számára.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..